• bgb

SHR IPL

  • FDA and TUV Medical CE approved SHR IPL Device

    FDA lan TUV Medical CE nyetujoni Piranti SHR IPL

    Sistem Terapi IPL SHR nyekel dawa gelombang saka 420nm nganti 1200nm. Dawane dawa gelombang nggunakake intreatment adhedhasar syarat klinis. Sistem iki fokus ing perawatan

    macem-macem jinis indikasi klinis kalebu pigmen

    lesi lan penyakit pembuluh darah uga ngilangi rambut lan peremajaan kulit, ngilangi kukul lan liya-liyane, disetujoni dening FDA lan CE.

    Piranti kasebut bakal duwe 2 kriya: HR lan SR, VR kanggo opsional.

    Handpiece HR bakal duwe 3 model kerja, model kerja SHR kanggo nyopot rambut super, model FP kanggo ngilangi rambut bagean sensitif, lan model IPL normal.

    Handpiece SR kanggo peremajaan kulit, ngilangi kukul lan ngilangi pigmen

    Batang VR kanggo ngilangi pembuluh darah, ngilangi vena abang

  • Portable SHR IPL Device

    Piranti IPL SHR portebel

    Teknologi lampu nadi intensif (IPL) sing canggih nyedhiyakake macem-macem dawa gelombang cahya kanggo solusi perawatan sing ora invasif lan akurat kanggo entuk kinerja sing signifikan kanthi rekaman klinis sing akeh. Cahya bisa nembus dermis menyang jaringan target, sing bakal rusak amarga dadi panas, banjur ngentekake lan ngilangi awak kanthi metabolisme

    Lampu pulsa intensif (IPL) dikombinasikake karo teknologi Frekuensi Radio (RF), sing bisa nggawe energi cahya luwih jero ing sangisore epidermis, ngrusak sel patologis lan stimulasi kolagen kanggo tuwuh maneh, sadhar kulit putih lan luwih elastis tanpa efek samping

    Ngilangi rambut super (SHR) luwih efektif kanthi ukuran titik 15x50mm tinimbang perawatan titik normal. Iki minangka mode sing cocog kanggo perawatan rambut sing ora dikarepake kanthi wiyar tanpa rasa sakit.

    Teknologi pulsa Optimal premium (OPT) nawakake output energi berurutan lan seragam, kaya mode topi ndhuwur sing sampurna, uga menehi prosedur perawatan sing luwih aman lan luwih cepet tanpa wektu tundha.

  • IPL Nd YAG Laser RF 3 in 1 Device

    Piranti IPL Nd YAG Laser RF 3 in 1

    Teori RF:

    RF minangka Frekuensi Radio, nggunakake teknologi sing bisa disetel kanthi unik, ngontrol pertukaran polaritas kanthi efektif, nyiyapake frekuensi sing paling apik. Amarga jaringan kulit duwe pertahanan alami tumrap owah-owahan elektroda, bakal nyebabake kolagen dadi panas. Kolagen bakal ngganti sifate, ningkatake lair maneh sel serat asli lan rekonstruksi kolagen, sing bakal nggawe kulit kenceng, alus lan lembut .

    Teori Laser ND YAG:

    Laser nd yag njeblug energi gedhe kanthi cepet, sawise nyerep energi laser, pigmen ing tato pecah langsung, banjur dadi klompok pigmen cilik, pungkasane metu saka awak kanthi metabolisme. Kangge, iki uga bisa nindakake perawatan peremajaan kulit boneka ireng, nggunakake karakteristik unik karbonon aktif, nembus menyang pori-pori, nyerep minyak lan rereget. Lampu laser ngrangsang regenerasi kolagen dermal lan serat kolagen sing suda, kanggo nggayuh pemutihan, penerangan pigmen, pori-pori nyusut lan efek penghapusan komedo, nggawe kulit dadi enom maneh.

    Teori IPL SHR:

    Teknologi inti SHR (Super hair hair) sing sampurna, nggunakake konsep teknologi telung dimensi: energi + jembar + gelombang gelombang pulsa. SHR minangka versi E cahya sing paling anyar, sing luwih cepet tinimbang lampu E. OPT teknologi pulsa sing sampurna, tembung kasebut bisa uga ora dingerteni kanggo umume wong, nyatane, utamane ing perangkat keras teknologi OPT lan akeh perbaikan, intine bisa ngontrol saben pulsa sing tepat, sing ndadekake OPT efek terapeutik pinunjul khusus saka kenaikan ing ndhuwur, utamane ing bintik-bintik, ngilangi rambut, aspek peremajaan kulit