• bgb

Produk

  • Newest generation 4D HIFU Anti-aging Face lifting Machine

    Mesin angkat Wajah Anti-tuwa 4D HIFU paling anyar

    Hifu minangka jinis metode non-bedah, non-invasif anyar sing nggunakake teknologi ultrasonik lan proses penyembuhan alami awak dhewe kanggo ngencengi lan muni kulit sing goyang. Pangobatan HIFU nggunakake gelombang ultrasonik fokus intensitas dhuwur. Konsentrasi sing dhuwur ndadekake teknologi bisa tekan titik tartamtu ing sangisore permukaan kulit sing tekan lapisan SMAS (lapisan otot). Nyambut gawe ing sangisore permukaan, stimulasi tuwuhing kolagen tanpa ngrusak lapisan kulit njaba. Iki nyebabake firming awet, lan ngencengi kulit, sawise mung siji perawatan.

  • Oxygeneo Nee Bright and Nee Revive Kit

    Oxygeneo Nee Bright lan Nee Revive Kit

    Wajah Oksigen nawakake revitalisasi kulit sing ora ditrapake kanthi nggabungake telung perawatan dadi siji super wajah. Nggunakake teknologi canggih, exfoliates, nutrisi, lan oksigen ing kulit 3-in-1 iki kanggo nambah aliran getih, nyebabake produksi kolagen, lan nyepetake pembaharuan sel. Asil kasebut minangka kulit sing revitalisasi kanthi sehat, luwih sehat, lan katon luwih enom. Oksigen rai ora iritasi lan aman ing kabeh jinis kulit. Kajaba iku, perawatan ora krasa lara, bisa dirampungake sajrone 30 menit, lan ora mbutuhake downtime. Paling apik, asil bisa dideleng sawise perawatan siji.

  • Fractional Microneedle RF acne removal strecth marks removal Machine

    Fractional Microneedle RF ngilangi kukul strecth mesin ngilangi

    Mesin RF pecahan jarum mikroba teknologi adsorpsi vakum gabungan, nyedhot vakum bisa diatur miturut panjaluk sing beda karo pasien, bisa mbantu ngasilake energi kanthi luwih pas menyang area perawatan, supaya bisa ngilangi kerut sing luwih efektif, pemutih kulit, ngilangi kukul lan ngilangi tandha regangan.

    10/25/64 tip jarum mikro bisa nyetel ambane jarum, frekuensi jarum, mbentuk pemanasan sing diajukake menyang area perawatan, ngatasi alangan epidermal, menehi perawatan jaringan sing tepat mesoderma.

  • Portable Q Switched Nd YAG Laser

    Laser Portable Q Ngalih Nd YAG Laser

    Energi laser sing digawe Nd: Laser YAG bisa digunakke dening melanin, lan melanin cepet berkembang lan pecah dadi partikel sing cukup cilik kanggo dimetabolisme dening sistem limfatik, sing koagulasi saka awak. Tato utawa pigmen liyane bakal dicopot tanpa ngrusak jaringan normal.

    Nggunakake efek eksplosif Nd: YAG Laser, lampu laser nembus liwat epidermis dadi dermis lan efek ing massa pigmen. Energi laser digunakke dening pigmen. Amarga jembaré pulsa laser cendhak banget ing nanodetik lan duwé energi super dhuwur, massa pigmen bakal cepet abuh dadi cilik, sing bakal diilangi nganggo sistem sirkulasi awak. Banjur pigmen dadi luwih entheng lan pungkasane ilang

  • Cavitation RF Lipolaser 6-In-1 Machine

    Cavitation RF Lipolaser 6-In-1 Mesin

    Perangkat Cavitation RF Lipolaser 6-In-1 nggabungake multi-teknologi Multipolar lan Bipolar RF karo Vacuum, 40K Cavitation lan Lipolaser.

    Multipolar lan Bipolar RF kanthi Vakum

    Multipolar RF canggih nyedhiyakake energi termal menyang lapisan derma, lan nggunakake gelombang elektromagnetik kanggo ngasilake proses fisiologis. Iki nyedhiyakake asil perawatan sing efektif kanggo cellulite, reca awak lan regenerasi kolagen.

    Ultrasonik Cavitation

    Kanthi sirah gelombang swara sing kuat bebarengan, gelombang swara kuwat saka 40KHZ bisa uga dipadhakake kanggo geter sel lemak kanthi kacepetan paling dhuwur lan ngasilake akeh kanthong udara vakum ing njero sanjabane sel lemak, kanthi kuat nyebabake sel lemak kanggo ngasilake ledakan introvert lan trigliserida disintegrasi dadi gliserol lan bebas asam lemak

    Lipolaser

    Dikenal minangka laser alus, laser adhem utawa terapi laser tingkat rendah, lipolaser nggunakake energi laser cahya 650nm kanggo nembus kulit, nalika sel lemak disimulasikan, membran sel bakal nggawe pori-pori kanggo ngeculake asam lemak lan glisolol. Sel lemak bakal dibakar utawa dibuwang sirkulasi limfa kanthi terapi inframerah.

  • Portable build muscle & Burn fat Machine

    Otot gawe portebel & Mesin lemak Burn

    EMS Body Contouring Intensity Pulsed Electromagnetic Pulsed (HIPEM) kanggo pelangsingan awak, firming lan pembakaran lemak. Piranti profesional kanggo salon kecantikan lan dokter sing pengin nawakake klien sing paling anyar lan perawatan kontur awak non-invasi sing efektif. Kontur nggawe otot lan ngobong lemak sekaligus. Pulsa elektromagnetik nyebabake kontraksi otot supramaximal sing meksa jaringan otot adaptasi, sing nyebabake tuwuhing otot nalika ngobong lemak sanajan lipolisis.

  • Mini Coolplas Fat Freezing Body Slimming Device

    Piranti Pelangsing Badan Pembekuan Lemak Mini Coolplas

    Miturut pengalaman lan saran perawatan pelanggan, kita ngrancang mesin Pembekuan Lemak Mini Coolplas iki kanggo spa cilik lan medium.

    Prosedur Cooling nggunakake Cryolipolysis dhasar beda karo modhal non-utawa invasif minimal liyane, lan disetujoni minangka cara sing paling efektif kanggo nyuda lemak.

    Cara ngilangi lemak anyar sing revolusioner iki, sing disetujoni minangka kemajuan teknologi sing penting kanggo nyuda lemak wiwit digunakake. Kanggo wong sing lagi diet, olahraga kanthi rutin, nanging isih ngilangi lemak lokal, Cryolipolysis pancen minangka hadiah sing apik. Kanggo bagean padhet sing lemu lan bagean sing kurang, kayata gagang katresnan (flanks), lan lemak punggung. (Lemak longgar ing ndhuwur pinggul pinggul pinggul pinggul), weteng lan lemak punggung, Cryolipolisis bisa ngasilake asil sing nggumunake.

  • M-Coolplas Fat Freezing Body Slimming Machine

    Mesin Pelangsing Awak M-Coolplas Lemak

    Piranti Pembekuan Lemak M-Coolplas nggunakake teknologi Cryolipolisis paling canggih kanggo ngirim energi adhem menyang jaringan adipose. Energi sing adhem beku sel lemak nganti mati tanpa ngrusak jaringan sekitar. Sel lemak sing mati bakal diekstraksi saka awak kanthi sirkulasi metabolisme normal.

    Prinsip ilmiah Cryolipolysis ditemokake dening ahli dermatologis Dieter Manstein, MD, lan R. Rox Anderson, MD, saka Wellman Center for Photomedicine ing Rumah Sakit Umum Massachusetts ing Boston, afiliasi piwulang saka Harvard Medical School. Dokter lan tim nindakake riset sing nduduhake manawa ing kahanan sing dikontrol kanthi ati-ati, sel lemak subkutane umume luwih rentan marang efek adhem tinimbang jaringan sekitar liyane.

    Iki minangka pinemu sing signifikan. Liwat teknologi iki, masarakat bisa nyuda lemak sing ora dikarepake ing area awak apa wae. Kabeh proses ora invasi. Pasien duwe rasa adhem wiwit wiwitan lan ngrasakake lemak sing disedhot menyang aplikator. Kabeh perawatan nyaman tanpa rasa nyeri.

  • Original Korea FDA approved Plamere Plasma Pen

    Korea Asli FDA nyetujoni Plamere Plasma Pen

    Sistem All-In-One kanthi 4 kepala sing bisa diganti

    Desain Sederhana lan Ergonomis, gampang dioperasikake

    Daya Baterai Isi Ulang karo Konektor USB Mikro

  • Home and spa use LED facial lamp

    Omah lan spa nggunakake lampu rai LED

    LED uga dikenal minangka laser adhem, minangka cahya monokrom spektrum sempit sing murni, bandhingake perawatan laser lan IPL, LED kanthi keamanan sing dhuwur, akuisisi lan panggunaan biaya sithik, mula luwih aman tinimbang sinar srengenge, amarga ora ngemot ultraviolet lan cahya infrared, riset perusahaan lan pangembangan sistem perawatan cahya cahya adhedhasar LED, akeh teknologi canggih sing unik, saengga ana ing bidang kaendahan optik ing pimpinan donya, lan akses menyang sertifikasi CE CE.

    Perawatan LED bisa dikombinasikake karo kolagen fotosensitif sing akeh nutrisi sing ngemot photoreceptors khusus, kanthi cepet lan efektif bisa ngimpor jaringan sepsis, kanthi granula abang sel kanggo nyerep, ngasilake reaksi fotonasi sing paling efisien - reaksi promosi enzim, saingga aktivitas sel nambah, ningkatake sel metabolisme, nggawe kulit ndhelikake kolagen lan ngisi jaringan serat, kanthi nambah kapasitas phage sel getih putih, supaya bisa ndandani, kulit, whitening, kukul, efek antioksidan.

  • Salon use LED facial skin repair therapy

    Terapi salon nggunakake terapi perbaikan kulit rai LED

    LED uga dikenal minangka laser adhem, minangka cahya monokrom spektrum sempit sing murni, bandhingake perawatan laser lan IPL, LED kanthi keamanan sing dhuwur, akuisisi lan panggunaan biaya sithik, mula luwih aman tinimbang sinar srengenge, amarga ora ngemot ultraviolet lan cahya infrared, riset perusahaan lan pangembangan sistem perawatan cahya cahya adhedhasar LED, akeh teknologi canggih sing unik, saengga ana ing bidang kaendahan optik ing pimpinan donya, lan akses menyang sertifikasi CE CE.

    Perawatan LED bisa dikombinasikake karo kolagen fotosensitif sing akeh nutrisi sing ngemot photoreceptors khusus, kanthi cepet lan efektif bisa ngimpor jaringan sepsis, kanthi granula abang sel kanggo nyerep, ngasilake reaksi fotonasi sing paling efisien - reaksi promosi enzim, saingga aktivitas sel nambah, ningkatake sel metabolisme, nggawe kulit ndhelikake kolagen lan ngisi jaringan serat, kanthi nambah kapasitas phage sel getih putih, supaya bisa ndandani, kulit, whitening, kukul, efek antioksidan.

  • Double arm LED skin rejuvenation system

    Sistem peremajaan kulit LED lengen kaping pindho

    LED uga dikenal minangka laser adhem, minangka cahya monokrom spektrum sempit sing murni, bandhingake perawatan laser lan IPL, LED kanthi keamanan sing dhuwur, akuisisi lan panggunaan biaya sithik, mula luwih aman tinimbang sinar srengenge, amarga ora ngemot ultraviolet lan cahya infrared, riset perusahaan lan pangembangan sistem perawatan cahya cahya adhedhasar LED, akeh teknologi canggih sing unik, saengga ana ing bidang kaendahan optik ing pimpinan donya, lan akses menyang sertifikasi CE CE.

    Perawatan LED bisa dikombinasikake karo kolagen fotosensitif sing akeh nutrisi sing ngemot photoreceptors khusus, kanthi cepet lan efektif bisa ngimpor jaringan sepsis, kanthi granula abang sel kanggo nyerep, ngasilake reaksi fotonasi sing paling efisien - reaksi promosi enzim, saingga aktivitas sel nambah, ningkatake sel metabolisme, nggawe kulit ndhelikake kolagen lan ngisi jaringan serat, kanthi nambah kapasitas phage sel getih putih, supaya bisa ndandani, kulit, whitening, kukul, efek antioksidan.