• bgb

Pemeriksaan kualitas ing Natal saben taun

Ing minggu pertama Desember, kanggo nyambut tekane Natal, pabrik Sincoheren Beijing uga miwiti reorganisasi produk lan inspeksi kualitas setaun. Saiki ana luwih saka 50 teknisi trampil ing pabrik Beijing, lan saben karyawan ngetutake produk sing diproduksi Timer mriksa maneh, nyoba, lan ngatur bahan produk.

Kualitas mesthi dadi jiwa peralatan kecantikan, mula pamriksan saben aksesoris lan tes ketat kanggo saben proses produksi gegandhengan karo kualitas mesin pungkasan. Kabeh mesin kita bakal ngalami inspeksi kualitas sing ketat sadurunge dikirim. Mung kanggo mesthekake yen ora ana masalah, banjur bakal dikirim menyang pelanggan.

Pabrik kasebut nduweni sistem manajemen kualitas sing ketat, amarga produke minangka instrumen kaendahan presisi. Kanggo laser lan instrumen liyane, para pekerja kudu nganggo kacamata ketat lan kacamata laser. Kanggo nglumpukake saben instrumen lan saben sekrup, bakal ana khusus Para pekerja sing mriksa supaya kabeh langkah ora salah

Direktur pabrik bakal njupuk inventaris kabeh produk, sing produke duwe volume penjualan paling dhuwur, produk sing duwe tingkat kegagalan paling dhuwur, aksesoris sing kudu diapiki, lsp., Supaya produk kita bisa memenuhi pasar kanthi luwih apik.

Pabrik saiki duwe lini produk sing lengkap, lan saben baris mlaku kanthi kecepatan dhuwur saben dina. Saiki produk utamane kalebu laser diode, SHR IPL, Q Switched Nd yag laser, laser CO2, Cavitation RF, Kumashape, Coolplas Cryolipolysis, Hydrafacial, Emsculpt, HIFU, Oxygeneo, Pressotherapy, Plasma pen, lsp. Antarane, laser diode, SHR Laser IPL, laser CO2 lan Q Switched Nd yag disetujoni dening FDA lan TUV Medical CE, produk liyane uga kabeh duwe CE.

Kualitas luwih dhisik. Pelanggan teka saka saindenging jagad. Muga-muga produk sing diprodhuksi bisa dikirim menyang saben pelanggan. Kita uga ngarep-arep produk bisa nggawa bisnis sing apik kanggo para pelanggan.


Wektu kiriman: Nov-23-2020