• bgb

Tanggal 31 Oktober, Sincoheren Group nganakake rapat ringkesan penjualan saben wulan. Udakara 200 staf penjualan klompok sing melu rapat kasebut.

Tanggal 31 Oktober, Sincoheren Group nganakake rapat ringkesan penjualan saben wulan. Udakara 200 staf penjualan klompok sing melu rapat kasebut. staf cabang Shenzhen lan cabang Xiamen uga bergegas menyang kantor pusat Beijing kanggo melu. Pamilik produk, insinyur R&D lan liya-liyane kabeh melu rapat kasebut.

Presiden Kelompok Mr Wen Hai nganggep penting banget kanggo rapat bulanan iki, amarga minangka ringkesan wulan lan rencana kanggo wulan ngarep. Ing rapat kasebut, Wen Hai nggawe pidato sing penting banget lan ngajokake kabeh pelanggan Konsep "Layanan super" mbutuhake saben departemen lan saben salesperson kudu duwe laporan layanan babagan mekanisme dhewe. Saiki, kanthi kompetisi produk sing galak saiki, mung layanan sing bisa entuk kapercayan saka pelanggan, lan mung nyedhiyakake layanan sing apik mula pelanggan bisa dadi Kanggo pelanggan sing setya, akeh aturan layanan sing diprayogakake dening kabeh wong. Contone, kita kudu cepet-cepet nanggapi kabar pelanggan, nyedhiyakake pelatihan sing tliti, lan layanan sawise-sales kudu dirampungake kaping pisanan.

Barang nomer loro ing rapat kasebut yaiku memuji adol sing apik, sinau saka pengalaman wong liya, lan nuduhake pengalaman adol dhewe, Juara penjualan saben wulan bisa entuk kembang lan tropi. Iki wayahe mulya. Juara penjualan bakal nuduhake pengalaman adol, sing dadi kesempatan sinau sing apik kanggo akeh karyawan anyar.

Barang kaping telu ing rapat kasebut yaiku para insinyur pabrik lan manajer produk nglaporake produksi produk lan kualitas produk. Wis mesthi dadi misi perusahaan kita kanggo njamin produksi lan kualitas produk sing ketat, insinyur pabrik bakal ngenalake produk paling anyar lan pangembangan teknologi paling anyar kanggo kabeh wong, saengga kabeh wong bisa ngerti pangowahan ing industri kecantikan saben dina, supaya bisa luwih ngenalake lan nuduhake produk menyang pelanggan

Pelanggan luwih dhisik, layanan dhisik, mesthi dadi tujuane wong-wong Sincoheren, welcome ngunjungi pabrik lan pabrik ing China.


Wektu kiriman: Nov-23-2020