• bgb

Nd Yag Laser CO2 Laser

  • Portable Q Switched Nd YAG Laser

    Laser Portable Q Ngalih Nd YAG Laser

    Energi laser sing digawe Nd: Laser YAG bisa digunakke dening melanin, lan melanin cepet berkembang lan pecah dadi partikel sing cukup cilik kanggo dimetabolisme dening sistem limfatik, sing koagulasi saka awak. Tato utawa pigmen liyane bakal dicopot tanpa ngrusak jaringan normal.

    Nggunakake efek eksplosif Nd: YAG Laser, lampu laser nembus liwat epidermis dadi dermis lan efek ing massa pigmen. Energi laser digunakke dening pigmen. Amarga jembaré pulsa laser cendhak banget ing nanodetik lan duwé energi super dhuwur, massa pigmen bakal cepet abuh dadi cilik, sing bakal diilangi nganggo sistem sirkulasi awak. Banjur pigmen dadi luwih entheng lan pungkasane ilang

  • Portable Picolaser tattoo removal device

    Piranti mbusak tato Picolaser portabel

    Laser Micro-PicoSure minangka instrumen laser kelas paling dhuwur sing nggunakake teknologi laser honeycomb paling maju ing donya lan minangka instrumen paling populer ing pasar kecantikan.

    Nggunakake emisi instan energi tinggi laser, partikel pigmen sing disinari nyerep energi kanthi cepet lan bubar. Sawetara iku dadi partikel cilik lan ekskresi. Sawetara ana sing ditelan makrofag manungsa lan diekskripsikake liwat sistem limfa kanggo ngilangi pigmen. Amarga jaringan normal kurang nyedhot cahya laser ing dawa gelombang tartamtu saka instrumen kasebut lan ora ngrusak jaringan normal, jaringan kasebut njaga integritas pigura sel lan ora nate gawe bekas catu. Iki minangka safety treatment sing ora bisa dibandhingake ing papan liya. Nganti paling gedhe, njamin manawa pelanggan ora bakal komplikasi sawise perawatan

  • Professional PicoSecond Nd yag laser Machine

    Mesin laser PicoSecond Nd yag profesional

    Laser Picosecond minangka piranti laser sing nggunakake durasi pulsa sing cendhak banget kanggo target pigmen endogen lan partikel tinta eksogen (tato). Medium beda-beda gumantung karo dawa gelombang sing digunakake, apa kristal neodymium-doped yttrium garnet aluminium (Nd: YAG) (532 nm utawa 1064 nm), utawa kristal Alexandrite (755 nm).

    Laser PicoSecond Nd: YAG ngidini kita ngobati jinis kulit sing luwih jembar lan warna tinta tato sing akeh. Kanthi durasi pulsa picosecond sing cendhak, ana rasa ora nyaman sacara sajrone perawatan lan luwih cepet. Laser nembus epidermis menyang dermis lan efek ing massa pigmen lan diserap pigmen. Amarga pulsa laser cendhak banget ing nanodetik lan energi gedhe banget, massa pigmen bakal cepet abuh lan dadi cilik, sing bakal diilangi liwat metabolisme. Ing kasus iki, pigmen dadi luwih entheng lan pungkasane ilang.

    Energi laser Picosecond bisa digunakke dening melanin biru lan ireng. Melanin bakal dipecah dadi cilik supaya bisa dimetabolisme sistem limfatik utawa dicerna metu saka awak. Mangkene tato utawa pigmentasi liyane bakal dicopot tanpa rusak jaringan normal. Perawatan kasebut aman lan gampang tanpa downtime lan efek samping.

  • FDA and TUV Medical CE approved Fractional CO2 laser

    FDA lan TUV Medical CE nyetujoni Laser CO2 pecahan

    Resurfacing fraksi minangka modalitas anyar kanggo perawatan laser sing nggawe akeh zona cedera termal mikroskopis kanthi jembar, ambane, lan kerapatan sing dikendhaleni wadhuk jaringan epidermis lan dermal sing ora dikepengini, saéngga bisa cepet ngrampungake cedera termal sing kena laser.

    Modalitas unik iki, yen diimplementasikake kanthi sistem pangiriman laser sing tepat, mbisakake pangobatan energi dhuwur nalika minimalake risiko.

  • FDA and TUV Medical CE approved Q Switched Nd YAG Laser

    FDA lan TUV Medical CE nyetujoni Q Switched Nd YAG Laser

    Prinsip perawatan kanggo dermatosis pigmen saka Q-Switched Nd: Sistem Terapi Laser YAG ana ing fototerapi selektif karo melanin minangka Ndha Q-Switched kromofore: YAG nduweni kekuwatan Puncak sing luwih dhuwur lan jembar nadi tingkat nanosetik.
    Melanin ing sel sing digawe melanofor lan kutikula duwe wektu istirahat sing panas sing cekak. Iki bisa langsung nggawe granula sing nyerep energi kanthi cilik (pigmen tato lan melanin) tanpa njeblug jaringan normal sing diubengi. Butiran pigmen sing meledak bakal diekskripsikake saka awak liwat sistem sirkulasi

    Piranti iki disetujoni dening FDA lan TUV Medical CE, nggunakake dawa 1064nm lan 532nm, saiki dadi piranti sing paling populer kanggo kabeh ngilangi tato warna lan masalah pigmen Kulit liyane

    Sincoheren Madeg ing taun 1999, minangka pabrikan teknologi tinggi kanthi peralatan medis lan estetika. Kita duwe Departemen Riset & Pengembangan, Pabrik, Departemen Penjualan Internasional, Distributor Luar Negeri lan Sawise-sales

    Departemen. Kita duwe telung cabang global lan Departemen Layanan ing Australia, AS lan Jerman. Kita wis entuk sertifikat FDA, CE, TGA, CFDA & ISO 13485. Kita uga nyedhiyakake layanan OEM lan ODM adhedhasar klienkekarepan.