• bgb

RF Microneedle

  • Fractional Microneedle RF acne removal strecth marks removal Machine

    Fractional Microneedle RF ngilangi kukul strecth mesin ngilangi

    Mesin RF pecahan jarum mikroba teknologi adsorpsi vakum gabungan, nyedhot vakum bisa diatur miturut panjaluk sing beda karo pasien, bisa mbantu ngasilake energi kanthi luwih pas menyang area perawatan, supaya bisa ngilangi kerut sing luwih efektif, pemutih kulit, ngilangi kukul lan ngilangi tandha regangan.

    10/25/64 tip jarum mikro bisa nyetel ambane jarum, frekuensi jarum, mbentuk pemanasan sing diajukake menyang area perawatan, ngatasi alangan epidermal, menehi perawatan jaringan sing tepat mesoderma.