• bgb

Sistem PDT LED

  • Home and spa use LED facial lamp

    Omah lan spa nggunakake lampu rai LED

    LED uga dikenal minangka laser adhem, minangka cahya monokrom spektrum sempit sing murni, bandhingake perawatan laser lan IPL, LED kanthi keamanan sing dhuwur, akuisisi lan panggunaan biaya sithik, mula luwih aman tinimbang sinar srengenge, amarga ora ngemot ultraviolet lan cahya infrared, riset perusahaan lan pangembangan sistem perawatan cahya cahya adhedhasar LED, akeh teknologi canggih sing unik, saengga ana ing bidang kaendahan optik ing pimpinan donya, lan akses menyang sertifikasi CE CE.

    Perawatan LED bisa dikombinasikake karo kolagen fotosensitif sing akeh nutrisi sing ngemot photoreceptors khusus, kanthi cepet lan efektif bisa ngimpor jaringan sepsis, kanthi granula abang sel kanggo nyerep, ngasilake reaksi fotonasi sing paling efisien - reaksi promosi enzim, saingga aktivitas sel nambah, ningkatake sel metabolisme, nggawe kulit ndhelikake kolagen lan ngisi jaringan serat, kanthi nambah kapasitas phage sel getih putih, supaya bisa ndandani, kulit, whitening, kukul, efek antioksidan.

  • Salon use LED facial skin repair therapy

    Terapi salon nggunakake terapi perbaikan kulit rai LED

    LED uga dikenal minangka laser adhem, minangka cahya monokrom spektrum sempit sing murni, bandhingake perawatan laser lan IPL, LED kanthi keamanan sing dhuwur, akuisisi lan panggunaan biaya sithik, mula luwih aman tinimbang sinar srengenge, amarga ora ngemot ultraviolet lan cahya infrared, riset perusahaan lan pangembangan sistem perawatan cahya cahya adhedhasar LED, akeh teknologi canggih sing unik, saengga ana ing bidang kaendahan optik ing pimpinan donya, lan akses menyang sertifikasi CE CE.

    Perawatan LED bisa dikombinasikake karo kolagen fotosensitif sing akeh nutrisi sing ngemot photoreceptors khusus, kanthi cepet lan efektif bisa ngimpor jaringan sepsis, kanthi granula abang sel kanggo nyerep, ngasilake reaksi fotonasi sing paling efisien - reaksi promosi enzim, saingga aktivitas sel nambah, ningkatake sel metabolisme, nggawe kulit ndhelikake kolagen lan ngisi jaringan serat, kanthi nambah kapasitas phage sel getih putih, supaya bisa ndandani, kulit, whitening, kukul, efek antioksidan.

  • Double arm LED skin rejuvenation system

    Sistem peremajaan kulit LED lengen kaping pindho

    LED uga dikenal minangka laser adhem, minangka cahya monokrom spektrum sempit sing murni, bandhingake perawatan laser lan IPL, LED kanthi keamanan sing dhuwur, akuisisi lan panggunaan biaya sithik, mula luwih aman tinimbang sinar srengenge, amarga ora ngemot ultraviolet lan cahya infrared, riset perusahaan lan pangembangan sistem perawatan cahya cahya adhedhasar LED, akeh teknologi canggih sing unik, saengga ana ing bidang kaendahan optik ing pimpinan donya, lan akses menyang sertifikasi CE CE.

    Perawatan LED bisa dikombinasikake karo kolagen fotosensitif sing akeh nutrisi sing ngemot photoreceptors khusus, kanthi cepet lan efektif bisa ngimpor jaringan sepsis, kanthi granula abang sel kanggo nyerep, ngasilake reaksi fotonasi sing paling efisien - reaksi promosi enzim, saingga aktivitas sel nambah, ningkatake sel metabolisme, nggawe kulit ndhelikake kolagen lan ngisi jaringan serat, kanthi nambah kapasitas phage sel getih putih, supaya bisa ndandani, kulit, whitening, kukul, efek antioksidan.

  • 9 in1 Hydrafacial skin peeling Machine with LED lamp

    9 ing1 Mesin peeling kulit Hydrafacial kanthi lampu LED

    Mesin rai Hydro multifungsi nggunakake mode nyedhot vakum sing dikendhaleni kanthi proses cerdas, liwat kombinasi produk lan peralatan, ngresiki kulit kanthi jero lan pori-pori mesum, kukul, komedo lan kotoran liyane ing wektu sing cendhak. Lan ningkatake panyerepan produk nutrisi sing jero, ningkatake pori-pori singset, kulit alus, nambah kelembapan kulit, lan nggawe kulit dadi putih, moisturizing lan tekstur sing apik.

  • Home and spa use LED facial lamp

    Omah lan spa nggunakake lampu rai LED

    LED uga dikenal minangka laser adhem, minangka cahya monokrom spektrum sempit sing murni, bandhingake perawatan laser lan IPL, LED kanthi keamanan sing dhuwur, akuisisi lan panggunaan biaya sithik, mula luwih aman tinimbang sinar srengenge, amarga ora ngemot ultraviolet lan cahya infrared, riset perusahaan lan pangembangan sistem perawatan cahya cahya adhedhasar LED, akeh teknologi canggih sing unik, saengga ana ing bidang kaendahan optik ing pimpinan donya, lan akses menyang sertifikasi CE CE.

    Perawatan LED bisa dikombinasikake karo kolagen fotosensitif sing akeh nutrisi sing ngemot photoreceptors khusus, kanthi cepet lan efektif bisa ngimpor jaringan sepsis, kanthi granula abang sel kanggo nyerep, ngasilake reaksi fotonasi sing paling efisien - reaksi promosi enzim, saingga aktivitas sel nambah, ningkatake sel metabolisme, nggawe kulit ndhelikake kolagen lan ngisi jaringan serat, kanthi nambah kapasitas phage sel getih putih, supaya bisa ndandani, kulit, whitening, kukul, efek antioksidan.

  • FDA approved LED Facial lamp

    Lampu LED LED sing disetujoni dening FDA

    LED uga dikenal minangka laser adhem, minangka cahya monokrom spektrum sempit sing murni, bandhingake perawatan laser lan IPL, LED kanthi keamanan sing dhuwur, akuisisi lan panggunaan biaya sithik, mula luwih aman tinimbang sinar srengenge, amarga ora ngemot ultraviolet lan cahya infrared, riset perusahaan lan pangembangan sistem perawatan cahya cahya adhedhasar LED, akeh teknologi canggih sing unik, saengga ana ing bidang kaendahan optik ing pimpinan donya, lan akses menyang sertifikasi CE CE.

    Perawatan LED bisa dikombinasikake karo kolagen fotosensitif sing akeh nutrisi sing ngemot photoreceptors khusus, kanthi cepet lan efektif bisa ngimpor jaringan sepsis, kanthi granula abang sel kanggo nyerep, ngasilake reaksi fotonasi sing paling efisien - reaksi promosi enzim, saingga aktivitas sel nambah, ningkatake sel metabolisme, nggawe kulit ndhelikake kolagen lan ngisi jaringan serat, kanthi nambah kapasitas phage sel getih putih, supaya bisa ndandani, kulit, whitening, kukul, efek antioksidan.