• bgb

Hydrofacial

  • Hydra Oxygen Dermabrasion Facial machine with skin analysis

    Mesin Wajah Dermabrasi Hydra Oksigen kanthi analisis kulit

    Sistem manajemen kulit es biru sing cerdas yaiku nglumpukake gambar detail kulit rai nganggo kamera jarak mikro definisi tinggi 10 juta piksel sing dikombinasikake karo teknologi pencitraan telung spektral, liwat diagnosis cerdas lan analisis mesin intelijen intelijen buatan, item 8 dimensi sing bisa dideteksi masalah kulit, lan miturut asil diagnosis program perawatan kecantikan khusus lan rekomendasi cerdas produk perawatan kulit profesional; Digabungake karo teknik "pisau sekop ultrasonik", "gelembung", "gelombang ultrasonik", "frekuensi radio emas", "ndandani es" lan sapanunggalane, enem fungsi kecantikan konfigurasi sing dhuwur ngatur kulit kanthi lengkap, nggabungake asil AI diagnosis kulit karo produk perawatan kulit lan item perawatan kulit liyane, lan gawe alat integral fungsional mufti kanggo deteksi lan manajemen kulit.

  • Dermabrasion Hydra Facial Machine For beauty Salon

    Mesin Wajah Hydra Dermabrasion Kanggo Salon kecantikan

    Mesin perawatan kulit rai paling anyar 6 saka 1 nggunakake generator h2 o2 nggawe banyu sing dimurnekake dadi banyu ion hidrogen lan oksigen, lumahing kulit bisa ngasilake molekul H2, saengga sel molekul banyu bisa cepet nembus dermis. Supaya entuk efek peremajaan kulit lan whitening, wenehi pasuryan sing seger!

    Kanthi nggawe nyedhot vakum, umpluk udara mikro dicampur karo medium nutrisi, liwat pucuk spiral sing dirancang khusus langsung bisa digunakake ing kulit, supaya kulit gelembung bisa nutul nganti suwe, ngiris lan ngusap sel sing mati ing lapisan kulit sing cethek . Kanthi nyedhot vakum, umpluk mikro bisa ngilangi kotoran lan bekas partikel kulit sing mati, cacat, nyedhiyakake nutrisi awet ing kulit, nggawe kulit luwih lembab lan lancar. Perawatan sing populer banget kanggo salon kecantikan.

  • 4 In 1 Original Korea Aqua Facial Machine

    4 Ing 1 Mesin Wajah Aqua Korea Asli

    Mesin wajah aqua nggunakake pompa kanggo nggawe banyu liwat nozel kanggo pengaruh epidemi kanthi kacepetan dhuwur, kanthi mode rotasi kanggo gesekan epidermis, kerusakan sel kulit sing wis tuwa bakal ambruk. Fungsi penyembuhan awak dhewe bakal nggawe regenerasi kulit kanthi cepet, sekaligus, stimulasi lapisan oksigen lan sirkulasi getih ing kulit. Akselerasi pangembangan jaringan, promosi kolagen, produksi elastin, kulit dadi alus lan alus, elastis lan mengkilap.

  • 3 In 1 Oxygen Facial Healthy Skin Machine

    Mesin Kulit Sehat Wajah Oksigen 3 Ing 1

    Apa oksigen co2?

    Oksigen Co2 njupuk inspirasi saka sumber mata air panas alami sing dikenal kanggo ngindhuksi oksigen kulit. Kanthi simulasi efek iki, co2oxygen nyebabake reaksi awak sing ngirim oksigen menyang wilayah sing diobati. Sanalika, co2oxygen ngatasi kulit lan nggawe lingkungan sing optimal kanggo infus nutrisi penting sajrone uga sawise perawatan. Kemampuan kanggo lapisan Frekuensi Radio ngindhuksi regenerasi kolagen lan elastin ing lapisan dermis, sing nyebabake kulit luwih alus lan luwih kenceng lan nyuda garis alus lan kisut.

  • Glow Skin O+ multifunctional Oxygen facial beauty machine

    Mesin kecantikan wajah Oksigen Owah Kulit O + multifungsi

    Mesin wajah jet hydrofacial & oxygen nggunakake oksigen kanthi tekanan lan banyu ekstrem, njupuk tetes banyu cilik, liwat jinis semprotan kanggo tumindak ing kulit. Iki bisa nembus komponen nutrisi menyang pori-pori lan retakan kulit saka epidermis nganti lapisan dermis, banjur ningkatake lair maneh sel, kanthi cepet lan langsung nyedhiyakake nutrisi sing akeh kanggo kulit. Bebarengan, bisa ngresiki rereget jero ing epidermis. Oksigen tekanan ekstrem lan cairan nutrisi bisa ngrangsang lair maneh jaringan serat ing dermis, nggawe sel metabolisme. Supaya bisa nambah kulit sing peteng, kuning, efek sing apik kanggo ngilangi kisut, peremajaan kulit lan liya-liyane.

  • 9 in1 Hydro Facial Diamond Peel Machine

    9 ing1 Hydro Facial Diamond Peel Machine

    Mesin rai Hydro multifungsi nggunakake mode nyedhot vakum sing dikendhaleni kanthi proses cerdas, liwat kombinasi produk lan peralatan, ngresiki kulit kanthi jero lan pori-pori mesum, kukul, komedo lan kotoran liyane ing wektu sing cendhak. Lan ningkatake panyerepan produk nutrisi sing jero, ningkatake pori-pori singset, kulit alus, nambah kelembapan kulit, lan nggawe kulit dadi putih, moisturizing lan tekstur sing apik.

    Hydrofacial cocog kabeh jinis kulit, ora invasi, Ora ana operasi, ora ana downtime, menehi kulit sing sehat saka njero njaba.

    Gambar teknis kanggo klinik babagan HydraDermabrasion, wajah sing disenengi karo selebriti kanggo entuk lan njaga kesehatan, iku mung prosedur sing nggabungake perlindungan reresik, pengelupasan, ekstraksi, hidrasi, lan antioksidan. Nambah kisut, garis-garis foine, komedo lan kukul.