• bgb

HIFU

  • Newest generation 4D HIFU Anti-aging Face lifting Machine

    Mesin angkat Wajah Anti-tuwa 4D HIFU paling anyar

    Hifu minangka jinis metode non-bedah, non-invasif anyar sing nggunakake teknologi ultrasonik lan proses penyembuhan alami awak dhewe kanggo ngencengi lan muni kulit sing goyang. Pangobatan HIFU nggunakake gelombang ultrasonik fokus intensitas dhuwur. Konsentrasi sing dhuwur ndadekake teknologi bisa tekan titik tartamtu ing sangisore permukaan kulit sing tekan lapisan SMAS (lapisan otot). Nyambut gawe ing sangisore permukaan, stimulasi tuwuhing kolagen tanpa ngrusak lapisan kulit njaba. Iki nyebabake firming awet, lan ngencengi kulit, sawise mung siji perawatan.

  • 2D Skin tightening wrinkle removal face lifting HIFU Ultrasound

    2D Ngencengi kulit ngilangi kisut, ngunggahake Ultrasonik HIFU

    Ultrasonik Fokus Intensitas Tinggi (HIFU) langsung ngasilake energi panas menyang kulit lan jaringan subkutan sing bisa ngrangsang lan gawe anyar kolagen kulit lan saengga bisa nambah tekstur lan nyuda kulit sing kendur. Secara harfiah entuk asil saka facelift utawa angkat awak tanpa operasi utawa injeksi invasi, uga bonus tambahan saka prosedur iki yaiku ora ana wektu entek. Lan uga bisa digunakake kanthi apik kanggo kabeh warna kulit, ing beda karo laser lan lampu pulsa sing kuat. Pemanasan langsung menyang jaringan sing luwih jero, kanggo ngunggahake kulit. Iki ditindakake ing kantor kanthi gel ultrasonik sing ditrapake ing kulit. Gambar layar ultrasonik ngidini dokter kanggo nggambarake level perawatan sadurunge energi ditrapake ing jaringan sing dituju. Perawatan iki njupuk 45 nganti 60 menit gumantung saka area sing diobati.

  • 2 in 1 HIFU Face anti-aging and Vaginal tightening Beauty

    2 ing 1 HIFU Pasuryan anti-tuwa lan Kecantikan ngencengi Vaginal

    Mesin HIFU minangka instrumen teknologi ultrasonik fokus intensif anyar sing canggih, ganti operasi kosmetik kerut angkat tradisional, teknologi kerutan non-bedah, mesin HIFU bakal ngeculake energi sonik fokus sing konsentrasi dhuwur bisa nembus ing jaringan kulit fascia SMAS sing jero lan koagulasi panas dhuwur ing posisi sing pas, dermis jero kanggo ngrangsang kulit supaya ngasilake kolagen luwih akeh lan bisa ngencengi kulit dadi bekas.

    Sistem HIFU Ngencengi Vaginal nggunakake teknik fokus ultrasonik noninvasif kanggo fokus ing lapisan serat membran mukosa lan lapisan otot kanthi langsung. Nggunakake gelombang ultrasonik minangka sumber energi lan njupuk kauntungan saka penetrasi lan fokus, sistem bakal ngasilake energi ultrasonik sing fokus ing lapisan lamina lan serat otot ing jero sing wis ditemtokake. Intensitas wilayah ultrasonik sing luwih dhuwur, diarani wilayah fokus, dibentuk. Ing 0,1 detik, suhu wilayah kasebut bisa nganti 65 ℃, mula kolagen ditata maneh lan jaringan normal ing njaba wilayah fokus ora rusak. Mula, lapisan ambane sing dikarepake bisa entuk efek ideal saka konsentrasi kolagen, reorganisasi lan regenerasi. Pungkasane, efek misterius saka pengetatan vagina bisa ditindakake.