• bgb

Mesin sing disetujoni FDA

  • FDA and TUV Medical CE approved SHR IPL Device

    FDA lan TUV Medical CE nyetujoni Piranti SHR IPL

    Sistem Terapi IPL SHR nyekel dawa gelombang saka 420nm nganti 1200nm. Dawane dawa gelombang nggunakake intreatment adhedhasar syarat klinis. Sistem iki fokus ing perawatan

    macem-macem jinis indikasi klinis kalebu pigmen

    lesi lan penyakit pembuluh darah uga ngilangi rambut lan peremajaan kulit, ngilangi kukul lan liya-liyane, disetujoni dening FDA lan CE

    Sistem Terapi IPL SHR ngetutake prinsip fototerapi selektif. Panjang gelombang tartamtu sing bisa digunakake lan diserap jaringan sing dituju. Jaringan sing dituju bakal dirusak miturut panyerepan selektif kromofor target cahya. Menapa malih, jembaré denyut nadi bakal luwih cilik tinimbang utawa padha karo wektu istirahat termal jaringan sing dituju, mula karusakane ing jaringan sekitar bakal diminimalake amarga ora cukup wektu kanggo ngasilake panas.

  • FDA approved Plamere Plasma fibroblast plasma lift treatment

    FDA nyetujoni perawatan angkat plasma fibroblast Plamere Plamere

    Sistem All-In-One kanthi 4 kepala sing bisa diganti

    Desain Sederhana lan Ergonomis, gampang dioperasikake

    Daya Baterai Isi Ulang karo Konektor USB Mikro

  • FDA approved Q Switched Nd YAG Laser for tattoo removal

    FDA nyetujoni Q Switched Nd YAG Laser kanggo nyopot tato

    Prinsip perawatan Monaliza-2 Q-Switched Nd: Sistem Terapi Laser YAG adhedhasar fototerapi selektif laser lan mekanisme blasting laser Q-switch. Dawane tenaga kanthi dawa kanthi dosis sing akurat bakal tumindak ing radikal warna target: tinta, partikel karbon saka derma lan epidermis, partikel pigmen eksogen lan melanofora endogen saka derma lan epidermis. Nalika dumadakan dadi panas, Partikel pigmen langsung jeblugan dadi luwih cilik, sing bakal ditelan fagositosis makrofag lan mlebu ing sistem sirkulasi limfa lan pungkasane bakal dibuwang metu saka awak.

  • FDA approved LED Facial skin Therapy lamp

    Lampu LED Terapi kulit rai LED disetujoni

    LED uga dikenal minangka laser adhem, minangka cahya monokrom spektrum sempit sing murni, bandhingake perawatan laser lan IPL, LED kanthi keamanan sing dhuwur, akuisisi lan panggunaan biaya sithik, mula luwih aman tinimbang sinar srengenge, amarga ora ngemot ultraviolet lan cahya infrared, riset perusahaan lan pangembangan sistem perawatan cahya cahya adhedhasar LED, akeh teknologi canggih sing unik, saengga ana ing bidang kaendahan optik ing pimpinan donya, lan akses menyang sertifikasi CE CE.

    Perawatan LED bisa dikombinasikake karo kolagen fotosensitif sing akeh nutrisi sing ngemot photoreceptors khusus, kanthi cepet lan efektif bisa ngimpor jaringan sepsis, kanthi granula abang sel kanggo nyerep, ngasilake reaksi fotonasi sing paling efisien - reaksi promosi enzim, saingga aktivitas sel nambah, ningkatake sel metabolisme, nggawe kulit ndhelikake kolagen lan ngisi jaringan serat, kanthi nambah kapasitas phage sel getih putih, supaya bisa ndandani, kulit, whitening, kukul, efek antioksidan.

  • FDA approved Fractional CO2 laser

    FDA nyetujoni Laser CO2 pecahan

    Teori terapi laser pecahan CO2 pisanan diterbitake dening ahli terapi laser Universitas Harvard Amerika Serikat, Dr. Rox Anderson, Lan langsung njaluk ahli ing saindenging jagad setuju lan perawatan klinis. Panjang gelombang laser pecahan yaiku 10600nm, panggunaan prinsip dekomposisi fototerma kanthi selektif, ing kulit kanthi tandha bolongan alus, nyebabake lapisan kulit stripping panas, koagulasi termal, efek termal. Banjur nyebabake serangkaian reaksi biokimia kulit kanggo ngrangsang kulit kanggo ndandani awake, supaya bisa ngencengi, peremajaan lan ngilangi efek noda.

  • FDA approved diode laser pain free hair removal device

    Piranti ngilangi rambut bebas laser diode disetujoni dening FDA

    Kepiye cara kerjane?

    Nggunakake laser khusus kanthi Pulsa-Lebar 808nm sing dawa, bisa nembus folikel rambut .Gunakake teori penyerapan cahya sing selektif, laser bisa diserap dening melanin rambut banjur dadi panas batang rambut lan folikel rambut, uga bisa ngrusak folikel rambut lan organisasi oksigen ing sekitar folikel rambut. Nalika output laser, sistem kanthi teknologi pendinginan khusus, adhem kulit lan jogo kulit supaya ora lara lan tekan perawatan sing aman lan aman.