• bgb

EmSculpt

  • Portable build muscle & Burn fat Machine

    Otot gawe portebel & Mesin lemak Burn

    EMS Body Contouring Intensity Pulsed Electromagnetic Pulsed (HIPEM) kanggo pelangsingan awak, firming lan pembakaran lemak. Piranti profesional kanggo salon kecantikan lan dokter sing pengin nawakake klien sing paling anyar lan perawatan kontur awak non-invasi sing efektif. Kontur nggawe otot lan ngobong lemak sekaligus. Pulsa elektromagnetik nyebabake kontraksi otot supramaximal sing meksa jaringan otot adaptasi, sing nyebabake tuwuhing otot nalika ngobong lemak sanajan lipolisis.

  • Build muscle & Burn fat Machine

    Mbangun otot & Mesin pembakar lemak

    Mbangun otot & Mesin pembakar lemak kanggo nyuda awak, ngencengi lan ngobong lemak. Piranti profesional kanggo salon kecantikan lan dokter sing pengin nawakake klien perawatan paling anyar lan perawatan kontur ora efektif .. EMS Body Contouring nggawe otot lan luka bakar lemak ing wektu sing padha. Pulsa elektromagnetik nyebabake kontraksi otot supramaximal sing meksa jaringan otot adaptasi, sing nyebabake tuwuhing otot nalika ngobong lemak sanajan lipolisis.

  • Slim Beauty HI-EMT machine

    Mesin HI-EMT Kecantikan Langsing

    Nggunakake teknologi HI-EMT (Gelombang Elektromagnetik Berfokus Energi Tinggi) kanggo terus berkembang lan kontrak otot autologis lan nindakake latihan ekstrem kanggo mbentuk struktur internal otot kanthi jero, yaiku tuwuh fibril otot (pembesaran otot) lan ngasilake protein anyar rantai lan serat otot (otot hiperplasia), supaya bisa nglatih lan nambah kerapatan lan volume otot.

    Kontraksi otot ekstrem 100% teknologi HI-EMT bisa nyebabake bosok lemak akeh, Asam lemak dipisahake saka trigliserida lan akumulasi ing sel lemak. Konsentrasi asam lemak terlalu dhuwur, nyebabake sel lemak apoptosis, sing diekskresi dening metabolisme normal awak sajrone sawetara minggu. Mula, mesin kecantikan ramping bisa ngiyatake lan nambah otot, lan nyuda lemak sekaligus.