• bgb

Ngilangi Rambut Laser Diode

  • Portable 3 wavelength diode laser hair removal epilasion device

    Piranti epilasi ngilangi rambut laser diode 3 gelombang dawa

    Cara kerjane

    Pangobatan ngilangi rambut laser diode bakal ditindakake nalika ngrusak unit folikel rambut kanthi nggunakake kerusakan termal laser sing lancar, saengga bisa nyegah pertumbuhan rambut mbesuk dening folikel. Durasi pulsa sing akeh opsional (20 nganti 1000ms) sistem laser diode 755nm 808nm 1064nm bisa ngasilake kerusakan termal ing sel batang matrik rambut lan njamin kerusakan folikel.

    Kanggo nyuda rasa panas sing ora nyaman ing jaringan sekitar, sistem pendingin kulit sing efisien (ujung pendinginan kontak safir) digunakake kanggo adhem kulit sadurunge, sajrone lan sawise kabeh perawatan. Mula, 755nm 808nm 1064nm mesin diode rambut laser diode luwih efektif kanggo ngobati kulit peteng.

  • FDA and TUV Medical CE approved 3 wavelength diode laser

    FDA lan TUV Medical CE nyetujoni 3 diode laser panjang gelombang

    755NM WAVELENGTH: Panjang gelombang 755nm nyedhiyakake panyerepan energi sing luwih kuat kanthi kromofora melanin, saengga cocog kanggo rambut sing alus lan alus. Kanthi penetrasi superfisial, dawa gelombang 755nm target Bulge folikel rambut lan efektif banget kanggo rambut sing ditempelake dangkal ing area kayata alis lan lambe ndhuwur.

    KESEHATAN 808NM: Panjang gelombang klasik ing ngilangi rambut laser, dawane dawa 808nm, nyedhiyakake penetrasi folikel rambut kanthi tenaga rata-rata sing dhuwur, tingkat pengulangan sing dhuwur lan ukuran titik 2cm gedhe kanggo perawatan cepet. 808nm nduweni tingkat panyerepan melanin moderat supaya aman kanggo KABEH jinis kulit. Kapabilitas penetrasi jero target Bulge lan bohlam folikel rambut nalika penetrasi ambane jaringan moderat ndadekake becik kanggo ngrawat tangan, sikil, pipi lan jenggot.

    1064NM WAVELENGTH: Panjang gelombang 1064nm ditondoi dening penyerapan melanin ngisor, dadi solusi fokus kanggo jinis kulit sing luwih peteng. Sanalika, 1064nm nawakake penetrasi folikel rambut sing paling jero, saéngga bisa ngarahake bohlam lan Papilla, uga ngobati rambut sing wis ditanam ing wilayah kayata kulit sirah, jugangan lengen lan area kemaluan. Kanthi panyerepan banyu sing luwih dhuwur ngasilake suhu sing luwih dhuwur, penggabungan dawa 1064nm nambah profil termal saka perawatan laser sakabèhé kanggo ngilangi rambut sing paling efektif.

  • 3 wavelength double handlepiece Diode laser hair removal device

    3 gagang dobel dovel panjang gelombang Piranti ngilangi rambut laser

    Mesin nyopot rambut laser dioda 755nm 808nm lan 1064nm diproduksi miturut tren pangembangan rambut laser

    pasar penghapusan. Nggunakake dawa gelombang 808nm / 755nm / 1064nm sing unik kanggo nembus kulit menyang folikel rambut.

    Miturut prinsip penyerapan selektif, energi laser yaiku

    diserap pigmen ireng, lan banjur rambute kélangan kemampuan kanggo regenerasi. Sajrone proses perawatan, sistem pendingin safir sing unik bisa efektif

    nglindhungi epidermis saka kobong, entuk ngilangi rambut kanthi cepet, cepet, lan permanen.

    755 nm kanggo kulit putih (ngilangi rambut nganggo emas);

    808 nm kanggo kulit netral kuning (ngilangi rambut coklat);

    1064 nm kanggo kulit ireng (ngilangi rambut ireng)

  • 980nm vascular removal red vein removal diode laser device

    980nm ngilangi pembuluh darah alat pembuangan vena abang diode laser

    Piranti Pembekuan Lemak Coolplas minangka sistem pendinginan kulit, sing nggunakake suhu sithik kanggo ngrusak sel lemak. Piranti Pembekuan Lemak Coolplas bisa persis ngeterake energi beku menyang posisi fatting tartamtu liwat peralatan ekstraksi energi beku sing ora invasif. Nalika sel lemak kena suhu sithik, dheweke bakal mati kanthi otomatis lan mboko sithik ngilangi liwat metabolisme normal awak.

    Pelanggan duwe rasa adhem lan kepenak sajrone perawatan. Kabeh proses perawatan aman banget, ora krasa lara, ora invasi, non-bedah, tanpa jarum, ora ana sayatan, lan ora ana wektu pemulihan.

    Sel lemak utamane kena pengaruh adhem, ora beda karo sel liyane. Nalika sel lemak beku, kulit lan struktur liyane ora kena cilaka.