• bgb

Pembekuan Lemak Cryolipolisis

  • Mini Coolplas Fat Freezing Body Slimming Device

    Piranti Pelangsing Badan Pembekuan Lemak Mini Coolplas

    Miturut pengalaman lan saran perawatan pelanggan, kita ngrancang mesin Pembekuan Lemak Mini Coolplas iki kanggo spa cilik lan medium.

    Prosedur Cooling nggunakake Cryolipolysis dhasar beda karo modhal non-utawa invasif minimal liyane, lan disetujoni minangka cara sing paling efektif kanggo nyuda lemak.

    Cara ngilangi lemak anyar sing revolusioner iki, sing disetujoni minangka kemajuan teknologi sing penting kanggo nyuda lemak wiwit digunakake. Kanggo wong sing lagi diet, olahraga kanthi rutin, nanging isih ngilangi lemak lokal, Cryolipolysis pancen minangka hadiah sing apik. Kanggo bagean padhet sing lemu lan bagean sing kurang, kayata gagang katresnan (flanks), lan lemak punggung. (Lemak longgar ing ndhuwur pinggul pinggul pinggul pinggul), weteng lan lemak punggung, Cryolipolisis bisa ngasilake asil sing nggumunake.

  • M-Coolplas Fat Freezing Body Slimming Machine

    Mesin Pelangsing Awak M-Coolplas Lemak

    Piranti Pembekuan Lemak M-Coolplas nggunakake teknologi Cryolipolisis paling canggih kanggo ngirim energi adhem menyang jaringan adipose. Energi sing adhem beku sel lemak nganti mati tanpa ngrusak jaringan sekitar. Sel lemak sing mati bakal diekstraksi saka awak kanthi sirkulasi metabolisme normal.

    Prinsip ilmiah Cryolipolysis ditemokake dening ahli dermatologis Dieter Manstein, MD, lan R. Rox Anderson, MD, saka Wellman Center for Photomedicine ing Rumah Sakit Umum Massachusetts ing Boston, afiliasi piwulang saka Harvard Medical School. Dokter lan tim nindakake riset sing nduduhake manawa ing kahanan sing dikontrol kanthi ati-ati, sel lemak subkutane umume luwih rentan marang efek adhem tinimbang jaringan sekitar liyane.

    Iki minangka pinemu sing signifikan. Liwat teknologi iki, masarakat bisa nyuda lemak sing ora dikarepake ing area awak apa wae. Kabeh proses ora invasi. Pasien duwe rasa adhem wiwit wiwitan lan ngrasakake lemak sing disedhot menyang aplikator. Kabeh perawatan nyaman tanpa rasa nyeri.

  • Coolplas Cryolipolysis Fat Freezing Body Slimming Machine

    Mesin Pelangsing Tubuh beku Coololas Cryolipolysis

    Piranti Pembekuan Lemak Coolplas minangka sistem pendinginan kulit, sing nggunakake suhu sithik kanggo ngrusak sel lemak. Piranti Pembekuan Lemak Coolplas bisa persis ngeterake energi beku menyang posisi fatting tartamtu liwat peralatan ekstraksi energi beku sing ora invasif. Nalika sel lemak kena suhu sithik, dheweke bakal mati kanthi otomatis lan mboko sithik ngilangi liwat metabolisme normal awak.

    Pelanggan duwe rasa adhem lan kepenak sajrone perawatan. Kabeh proses perawatan aman banget, ora krasa lara, ora invasi, non-bedah, tanpa jarum, ora ana sayatan, lan ora ana wektu pemulihan.

    Sel lemak utamane kena pengaruh adhem, ora beda karo sel liyane. Nalika sel lemak beku, kulit lan struktur liyane ora kena cilaka.