• bgb

Piranti Kecantikan sing Bisa Digunakake

  • Oxygeneo Nee Bright and Nee Revive Kit

    Oxygeneo Nee Bright lan Nee Revive Kit

    Wajah Oksigen nawakake revitalisasi kulit sing ora ditrapake kanthi nggabungake telung perawatan dadi siji super wajah. Nggunakake teknologi canggih, exfoliates, nutrisi, lan oksigen ing kulit 3-in-1 iki kanggo nambah aliran getih, nyebabake produksi kolagen, lan nyepetake pembaharuan sel. Asil kasebut minangka kulit sing revitalisasi kanthi sehat, luwih sehat, lan katon luwih enom. Oksigen rai ora iritasi lan aman ing kabeh jinis kulit. Kajaba iku, perawatan ora krasa lara, bisa dirampungake sajrone 30 menit, lan ora mbutuhake downtime. Paling apik, asil bisa dideleng sawise perawatan siji.

  • Hydrafacial solution serum for skin hydrate treatment

    Serum solusi Hydrafacial kanggo perawatan hidrat kulit

    AS1:
    Exfoliants sing resik, entheng lan ora iritasi, eksfoliasi alus, ora ditambahake, panggawe ngeculake keratinosit, kelembapan tahan lama
    retensi, promosi
    regenerasi kolagen

    AO3:
    Pelembab lan menehi nutrisi ing kulit, nambah kekebalan kulit, nyegah melanin, pasokan nutrisi vitamin C ing kulit, mulihake
    sel sing rusak, mbantu regenerasi.

    SA2:
    Kukul Exfoliating, Gentle lan non-iritasi, daya reresik kuwat,
    kurang sithik, ngilangi kukul, ruam lan masalah liyane, kanthi efektif nglembabake lan nyenengake kulit

  • Korea Aquafacial solution serum for sale

    Serum solusi Aquafacial Korea didol

    paling anyar ing teknologi perawatan kulit. Hydradermabrasion nggunakake kekuwatan penyembuhan alami banyu lan oksigen kanthi gampang mbuwang kulit tanpa nggunakake kristal sing keras utawa tongkat bertekstur kasar, ngasilake kulit sing terhidrasi lan luwih sehat.

  • Antifreeze pads membrane for Cryolipolysis fat freezing treatment

    Membran antifreeze kanggo perawatan beku lemak Cryolipolysis

    1. Wujud membran pendingin cryolipolysis antijamur

    2. Antifreeze cryotherapy nglindhungi kulit

    3. Antifreeze resep sing khas

    4. Gunakake SPA / SALON / KLINIK / PUSAT / ESTETIKA

  • Coolplas Antifreeze gelpads membrane for Cryolipolysis fat freezing treatment

    Membran gelpads Antifreeze Coolplas kanggo perawatan pembekuan lemak Cryolipolysis

    3 ukuran gelpad sing adhem: 25 * 40cm 25 * 50cm 25 * 60cm

    Pad gel protèktif yaiku lembar katun tipis sing direndhem ing larutan cair lan digunakake minangka kopling termal kanggo nglindhungi wilayah target sajrone perawatan. Ora bisa dibatalake.

    Gelpad keren khusus sing dirancang kanggo piranti coolpalas, sing ditrapake kanggo macem-macem perawatan.

    Membran anti--freeze khusus kanggo mesin COOLPLAS Cryolipolysis saka Sincoheren. Uga cocog kanggo kabeh mesin cryoliplysis.

    3 ukuran cocog kanggo macem-macem wilayah perawatan.

  • Carbon Gel for Nd yag laser carbon peeling hollywood peel treatment

    Karbon Gel kanggo perawatan kulit laser Nd yag ngupas kulit ijo

    (1) Wêdakakêna karbon minangka pigmen Ponggawa eksogenis sing nduwe kemampuan adsorpsi sing kuwat, bisa nyedhot rereget jero ing pori-pori lan uga nyebabake efek antiflogistik kanggo jerawat kukul kulit kukul

    (2) Wêdakakêna karbon ing laser duwé sipat adsorpsi sing apik banget

    (3) Cedera seluler dibuwang ing bubuk karbon sing cedhak karo jaringan, lan meh ora kena pengaruh jaringan sing ora target

    (4) olesake bubuk karbon nano ing pasuryan, coba tembus menyang pori-pori, pecah dadi laser. nyebarke rereget lan epidermis cutin: ngasilake transmisi energi dhuwur menyang dermis, stimulasi update kulit lan semangat kanthi lengkap, stimulasi serat kolagen lan perbaikan serat elastis, nggunakake fungsi perbaikan alami kulit, nglancarake deposisi lan susunan kolagen anyar, saengga bisa ngrampungake kerutan pori, kulit alus, nggawe kulit mulihake elastisitas asli.

  • BB GLOW Serum for Microneedle pen use

    Serum BB GLOW kanggo nggunakake pena Microneedle

    1, Bisa ditrapake langsung tanpa nggunakake Dr.Pen (microneedling meso derma pen). Gabungan pondasi cair lan esensi luwih apik.

    2, Operasi Dr.Pen (microneedling meso derma pen) lan proses panggunaan

    (1): ngresiki: ngresiki dandanan rai kanggo nggayuh kahanan resik lan seger

    (2): kompres panas: kompres panas suwene 5-10 menit, tujuane mbukak kulit lan folikel rambut

    (3): Disinfeksi: Disinfeksi pasuryan kanthi alkohol utawa iodofor, hindari mripat, banjur usap rai kanthi uyah normal

    (4): Selehake pondasi dhasar cair ing kulit, miturut kondhisi kulit pelanggan, mikrosedon nano listrik diatur kanthi rutin dadi 0,5-1,0 kanggo operasi, lan diatur miturut kenyamanan tamu. 30-50 menit

    (5): Sawise operasi, pasuryan bisa katon abrit, beda-beda gumantung saka saben wong. Iki minangka fenomena normal sawise microneedles. Sampeyan bisa nggunakake gel sing nyenengake kanggo nutupi kabeh pasuryan utawa topeng ndandani steril kanggo kompres adhem.

    (6): Aja ndemek banyu sajrone 6-8 jam sawise rampung dandanan dandanan. 3 dina pisanan, aja ndemek pedhes lan panganan laut. Coba ora nganggo dandanan sing abot suwene 3 dina suwene.

    (7): Interval antarane operasi udakara 10 dina. Wektu pangopènan beda-beda gumantung saka saben wong. Umume, dikelola udakara 8-15 dina. Saben kulit padhang lan putih, mula saya suwe saya suwe, saya suwe saya dawa.