• bgb

Babagan Kita

Babagan Kita

Kami, Beijing Sincoheren S&T Development co., Ltd, didegaké ing taun 1999, kantor pusat sing dununge ing Beijing, China, saiki uga duwe kantor ing Jerman, AS lan Australia, minangka pabrikan teknologi tinggi profesional piranti medis lan estetika, kanthi sugih pengalaman ing industri kecantikan.

Kita duwe departemen Riset & Pangembangan dhewe, pabrik, departemen penjualan internasional, lan pusat layanan jaban rangkah, nyedhiyakake kabeh rega pabrik China kanggo pabrik nanging lokal sawise layanan.

Wiwit didegake 21 taun kepungkur, Sincoheren wis manut prinsip "pelanggan dhisik, layanan dhisik", nyedhiyakake pelanggan ing saindenging jagad produk lan layanan super berkualitas, nyedhiyakake pelatihan gratis kanggo saben pelanggan, lan saben mesin duwe layanan lan pangopènan sawise didol Free, muga-muga saben pelanggan bakal dadi pendukung produk sawise kerja sama pisanan karo kita.

Matur nuwun kanggo kapercayan lan milih kanggo kerja sama karo kita, muga-muga bisa bebarengan nggawe bisnis kecantikan sing menang.

Tur Pabrik

Saiki, kita duwe loro pabrik, sing siji dununge ing Beijing, China, lan liyane ana ing Shenzhen, China. Kabeh produk diproduksi sesuai karo standar peralatan kecantikan sing ketat. Kabeh buruh bakal diwenehake kabeh latihan sadurunge miwiti kerja.

Kabeh produk memenuhi sistem kualitas lan standar, kabeh produk duwe sertifikat CE, lan sawetara uga wis entuk sertifikat AS US

_MG_1421
_MG_1426
_MG_1428

Latihan

1. kabeh piranti bakal nyedhiyakake kursus pelatihan gratis lan sertifikat pelatihan gratis.

2. klien bakal nampa buku manual latihan lan video pelatihan

3. kursus pelatihan on-line, dhokter klinis pelatihan profesional bakal menehi katrangan babagan operasi piranti

4. Latihan lokal Door to Door uga bakal diwenehake dening pelatih lokal, utawa staf luar negeri.

Layanan Liwat lan Sawise

1. Kabeh piranti nyedhiyakake garansi gratis 2 taun lan pangopènan gratis seumur hidup, saben pasar duwe insinyur khusus kanggo saben piranti.

2. layanan sawise lokal bakal diwenehake ing Jerman lan AS.

25591741_721745528024137_2182360879176933086_n
Engineer-1
Engineer-3