• bgb

Laser dioda 980nm

  • 980nm diode laser Rosacea removal vascular removal device

    980nm laser diode Rosacea ngilangi alat pembuluh pembuluh

    Laser 980nm minangka spektrum panyerapan optimum sel pembuluh Porphyrin. Sel vaskular nyerep laser energi tinggi dawane 980nm dawane, solidifikasi ana, lan pungkasane ngilang.

    Kanggo ngatasi redness perawatan laser kanthi tradisional, yaiku kobongan kulit, desain tangan profesional, balok laser 980nm fokus menyang kisaran diameter 0,2-0,5mm, supaya energi luwih fokus bisa tekan jaringan target, ngindhari ngobong jaringan kulit ing sekitar.

    Laser bisa ngrangsang tuwuhing kolagen dermal nalika ngobati pembuluh darah, nambah kekandelan lan kepadatan epidermis, supaya pembuluh getih cilik ora katon maneh, sekaligus

  • Diode laser 5 in 1 diode laser vascular removal fungal toe removal and Physiotherapy machine

    Laser diode 5 ing 1 laser diode pembuangan pembuluh jamur pembuangan jamur lan mesin Fisioterapi

    Kabut ing epidemi Corona ora bisa ngalangi langkah-langkah riset, fokus ing aplikasi fotolistrik, perawatan laser Ekzema anyar, fungsi herpes, akeh literatur lan pengalaman pribadi sing wis dikonfirmasi, nanging uga bisa mbantu perawatan dismenore! Ing basis saka instrumen terapi laser multi-fungsi sadurunge-kanggo-siji, kita nambahake fungsi ngobati Eczema & Herpes & DYSMENORHEA, lan diganti dadi instrumen terapi laser multi-fungsi 5 + 1, sing aman, efektif, desain sing gampang lan gampang, dipikirake minangka asil saka upaya, mupangat ekonomi, dadi tanggung jawab kanggo ngladeni masarakat kanthi laser. Alat terapi laser multi-fungsi 980nm 5 + 1 bisa disesuaikan karo tampilan liyane, tekanan utama papat, masing-masing HD-980-D, HD-980-C, HD-980-E, kasedhiya.

  • 2 in 1 980nm fungal toe and physiotherapy diode laser

    2 ing 1 980nm jamur jempol lan laser diode fisioterapi

    Kita fokus ing teknologi laser diode, lan duwe pilihan sing kuat kanggo laser 980nm, amarga laser 980nm duweni efek termal bio sing kuat, wektu reaksi, konsentrasi energi, kemurnian tinggi, efek hemostasis koagulasi jaringan jero, minangka sumber cahya laser sing ideal ing bidang kosmetologi lan perawatan medis amarga koefisien panyebaran cilik, target sing akurat lan kerugian cilik ing jaringan sekitar. Kanggo nanggepi kabutuhan para pelanggan kanggo fisioterapi laser, nanging uga kanggo nyukupi kabutuhan wong akeh kanggo ngilangi getih abang, wiwit saiki, tutup khusus ngluncurake fungsi laser 980nm 2-in-1 fisioterapi getih abang. Serat, bisa nyukupi kabutuhan sing beda-beda, desain sing gampang lan gampang, yaiku asil ati, mupangat ekonomi, dadi tanggung jawab kanggo ngladeni masarakat kanthi laser.